Translate

lauantai 17. kesäkuuta 2017

Omassa rauhassa

12.6.2017 St-Georges-Lagricol - St-Paulien

I heard when Sarah got up but I was too tired to say anything. The breakfast was at 7 and I packed my pack to be ready to leave after the breakfast.

The trail was indicated back to the Way. I was expecting more climbs than there were. When I was ready to continue after my first break I saw Wim few hundred metres behind. He must have had a break as well as he didn't pass me.
Jostain syystä kävely sujui helposti, vaikka olin aamulla tosi väsynyt. Näin myöhemmin aamupäivällä Wimi:n lähestyvän uudelleen. Kun pääsin mäen päälle, pysähdyin tauolle kiviristin juurelle. Ajattelin, että päästön Wim:n ohitseni. Häntä ei kuitenkaan näkynyt, joten päätin jatkaa reipasta vauhtia alamäkeen. Tiesin pystyväni kasvattamaan etäisyyttä alamäessä.Kello ei ollut vielä edes kahtatoista, kun saavuin pieneen Le Cros:n kylään. Sarah oli majoittunut sinne. Hän oli jo ripustamassa pyykkejään kuivumaan, kun saavuin. Hän kehui giteä, mutta jostain syystä en halunnut jäädä sinne. Vetosin siihen, että oli aikaista ja jatkoin matkaa. Pohdin, miksi tunsin huonoa omatuntoa siitä, etten vastannut toisen odotuksiin. Olemmehan kuitenkin jokainen täällä omalla matkallamme.

St-Paulieniin oli vajaa tunnin matka ja saavuin sinne sopivasti lounaalle. Löysin ensimmäisenä hotellin ravintolan terassin. Ruoka oli jälleen kerran hyvää. Hotelli ei kuitenkaan vaikuttanut houkuttelevalta. Mietin hetken jopa kävelemistä Le Puy:in asti.
Järki kuitenkin voitti ja menin turistitoimistoon kysymään majoituksesta. Vaihtoehtoina oli hotelli ja hostelli. Valitsin hostellin ja rouva soitti hostellista vastaavalle. Tämä saapui tosi nopeasti ja selitti, että voin tulla katsomaan, haluanko majoittua sinne. Hotellissa oli yöpynyt ryhmä moottoripyöräilijöitä, eikä sitä oltu sen jälkeen vielä siivottu. Lähtiessämme sain vielä mukaan Le Puyn kartan sekä esitteen, jossa oli majoituspaikkojen tiedot Le Puysta eteenpäin.

Hostelli oli minusta ihan tarpeeksi siistissä kunnossa ja päätin jäädä sinne. Siellä oli yli 50 petiä ja olin ainoa asiakas.

Kun olin käynyt suihkussa, huomasin olevani tosi väsynyt. Nukuin pari tuntia. Sitten kävin supermarketissa ostamassa syötävää sekä illaksi että aamuksi.

Oli ihanaa olla aivan omassa rauhassa. Päätin, että jäisin Le Puy:in kolmeksi yöksi ja ottaisin oman huoneen. Menin aikaisin nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti