Translate

perjantai 20. joulukuuta 2019

Valmiinanne, paikoillanne

Työkiireet ovat viime viikkoina häirinneet lähtötunnelmaan virrittäytymistä. Olen kuitenkin onnistunut keräämään perhosia vatsaani seuraamalla tiiviisti Espanjassa riehuneen myrskyn etenemistä. Etelässä on päästy huomattavasti helpommalla kuin pohjoisosissa. Silti vettä on tullut niin reippaasti, että mietityttää, millaisessa kunnossa reitti on.

Vaelluksemme ajaksi on luvassa mitä mainiointa säätä, poutaa ja +15C molemmin puolin pyörivää  lämpötilaa. Olemme kuitenkin varautuneet kylmiin öihin ja aamuihin. Niinpä reppuni on jokseenkin täynnä. En uskaltanut edes punnita sitä. Omalla logiikallani ajattelen, että se voisi tuntua liian painavalta, jos tietäisin kilot. No, tulevat päivät osoittavat, riittävätkö voimani. Saapa nähdä, miten tyttäreni reppu pullistelee.

Lentomme lähtee jo 06.00. Se mahdollistaa vaelluksen aloittamisen heti lentokentältä selviydyttyämme. Fuskaamme alussa sen verran, että matkaamme bussilla Malagan laitamille. Vaikka käveltävää jää alle 15 km, uskon meidän olevan aivan puhki päästessämme perille. Taksi on tilattu kello neljäksi, joten meillä on lähes uneton yö. Pienistä epämukavuuksista huolimatta mieliala on korkealla ja voisin lähteä matkaan vaikka nyt heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti