Translate

perjantai 17. maaliskuuta 2017

Enää yksi yö

Huomenna aamulla on lopulta aika lähteä matkaan. Tälle päivälle on riittänyt tekemistä yllin kyllin. Nyt kuitenkin reppu ja sauvat odottavat pakattuna eteisessä. Reppu on niin pullea, etten enää uskaltanut punnita sitä.


Pyhiinvaeltajan passissakin on jo ensimmäinen leima. Kävin oman seurakunnan kirkkoherranvirastossa ja sain passiin sinetin leiman. Sain myös hyvän matkan toivotukset.Olen kiitollinen kaikista ihanista ja kannustavista matkatoivotuksista, joita olen saanut parin viimeisen viikon aikana. Sitten kun vaelluksella tulee se todella vaikea päivä, jolloin en voi ymmärtää, miksi ylipäätään olen lähtenyt kävelemään Euroopan halki, tulen lukemaan viestejä uudelleen.

Huomenna on aikainen herätys; olettaen että saan jännitykseltäni nukuttua. Lähden mielessäni Andre Giden sanat "Ihminen ei voi löytää uusia valtameriä, ellei hän uskalla kadottaa rantaa näkyvistään".

5 kommenttia:

  1. Hei Sirpa, minulle juuri selvisi että olet taas lähdössä vaellukselle, voi miten upeaa! Olet valmistautunut huolella ja aiempien kokemustesi ryydittämänä matkastasi tulee varmasti ikimuistoinen elämys. Kaikkea hyvää matkallesi! Olen matkallasi mukana blogisi kautta �� Sissi

    VastaaPoista
  2. Toivotan koko sydämestäni sinulle antoisaa ja turvallista matkaa. Oot melkoinen sissi!

    VastaaPoista
  3. Tsemiä ja turvallista matkaa! Ootpa mahtava sissi.

    VastaaPoista